Home » Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

asda services
2 maanden geleden

GOEDE DAG EN WELKOM BIJ ASDA FINANCE LTD
Heeft u 100% financiering nodig?
We proberen momenteel te investeren in een goed, winstgevend bedrijf, presenteer alleen levensvatbare bedrijfsideeën. Als u projecten heeft die financiering nodig hebben, neem dan contact met me op met uw businessplan en ook als we vinden dat uw bedrijf het waard is om te investeren, er zal onmiddellijk contact met u worden opgenomen.
Wat uw omstandigheden ook zijn, zelfstandigen, gepensioneerden, een slechte kredietwaardigheid hebben, wij kunnen u helpen met onze flexibele terugbetalingsregeling.
Je kunt je inkomen vandaag ook verhogen met binaire opties met slechts € 500 of meer als eerste storting, en je verdient € 1.250 of meer in een week. Ik ruil voor beginners, niet verwacht, degenen die geen tijd hebben om te handelen als evenals degenen die zoveel hebben verloren aan binaire opties

Neem contact met ons op via:
asdaservices24@gmail.com
whatsapp +17042750147
bel +44 1865 922067
https://asdaservices24.wixsite.com/asdaservices-1

Bedankt en God zegeningen.

Wilhelm Kram
5 maanden geleden

Mooie tijd gehad

Knipper
3 jaar geleden

Doet mij weer terugdenken aan de reis met 4 inshores, de Van Straelenklasse (dinkytoys) naar Chatham. De heenreis was heerlijk. Terug echter met windkracht 8 uit het zuidwesten en de zee stuurboord achter in was minder plesant en moesten we i.p.v. naar Den Helder, Vlissingen binnenvluchten met enige schade. Voor het vertrek was er overleg; wel of niet gaan. Toch maar vertrokken met alle gevolgen van dien. De monteur, in zijn werk- en bergplaats achterop zag toch nog kans om er uit te komen en het luik waterdicht te sluiten. Het zeiltje boven de brug was al snel overleden.

Wim Janssen (tweelingbroer van Jan Janssen
3 jaar geleden

In okt.1957 duiker opleiding voltooit als milichene en daarna geplaatst op HM Hercules
A828 Fijne tijd geweest met toffe maten.Tot17Mei.

Janssen
3 jaar geleden

Jan Janssen
23 sept 1952 net 3 dagen 16 jaar , gekeurd en goed bevonden gevaren met de Soemba Zwaardvis - duikeropleiding - duikvaartuig De Putten - Nieuw Guinea en de dienst verlaten in Oktober 1958

Jur de Jong
3 jaar geleden

17 mei ben ik erbij. Ik heb bij de MD gevaren in diverse functies van 1972 tot 1985, met als absoluut hoogtepunt 1974-1976 Hr. Ms. Hoogezand met oa Stanav. Hoop veel oude sobats tegen te komen.

Gerard van Betuw ( Sam )
3 jaar geleden

Heb 5 mijnen vegers gahad,( allemaal al weg ) en 4 Stanafs.en de Tydeman . Als afsluiting chefequpage ,Mijnen Dienst Kazerne , Bassing Gracht. 1990-1991. Als laatste daar.

Peter van de Pol
3 jaar geleden

Zojuist opgegeven.
Tot de 17 e
Polly.

Knipper
3 jaar geleden

Lijkt me leuk om na decennia, ik heb in 1988 de aktieve dienst verlaten, met dee MD van nu kennis te maken.

A.J.Bakker
3 jaar geleden

mooie tijd gehad zou het zo weer doen bedankt!!!